Nieuwjaarsreceptie Dokterszorg Friesland StaniaState

De eerste week van het jaar spelen we met de kleine bezettingen van Stockholm Tivoli traditie getrouw natuurlijk veel nieuwjaarsrecepties. Heerlijk om op de achtergrond toch op hoog niveau muziek te maken. En onze klanten profiteren van die kwaliteit. Professionals die het naar hun zin hebben, dat straalt van ze af, alles op een zeer bescheiden volume, waarbij de zangeres op spaarzame momenten even het contact met het publiek zoekt. Zeer herkenbare eigentijdse liedjes, in een sfeervol akoestisch arrangement. Onze bassist speelt contrabas, akoestisch piano geluid en onze prachtige zangeres die zelfs af en toe een beetje improviseert. Tja, volgens ons is dit echt het beste wat er te krijgen is op dit gebied. Zijn wij subjectief? Wie weet, maar we hebben wel al heel veel ervaring, dus wie weet hebben we toch een eerlijk oordeel. Staniastate was weer geweldig, we hebben heerlijk gegeten en zijn uitstekend verzorgt. Topavond.

Reacties zijn gesloten.