Perfecte feestband voor studentengala.

Medio Oktober het eerste telefoontje van Douwe Sijbrandi van de Groningse Roeiverening Gyas. Een prachtige verening met een zeer rijke geschiedenis, en een prachtige “feest” reputatie. Ieder jaar organiseert Gyas een groot gala waar alle leden welkom zijn. Douwe vertelde me dat ze op zoek waren naar een band die de boel (500 tot 800 man) kon opzwepen. Nu hebben wij vaker studenten gala’s gedaan, dus wij zijn wel wat gewend. We waren dan ook meteen enthousiast om te spelen tijdens dit, in Huize de Beurs georganiseerde gala. En jongens… wat een perfecte avond is dat geworden. Huize de Beurs ademt in alle opzichten de geschiedenis van dit soort gala’s. Kortom de entourage was geweldig. Het geluid van Raymond Paré was perfect en de band speelde alsof ons leven er van af hing. Van begin tot eind (bijna 2 uur lang) hebben de studenten en studentes gedanst als in een dansfilm. Totaal bezweet en diep in de nacht speelden we onze laatste toegift.  Gyas bedankt!! en heel graag tot het volgende gala.

Reacties zijn gesloten.