Bruiloftsmuziek in Kwartier Noord Katlijk Heerenveen

Vlak voor de vakantie kregen we contact met Hans en Dorien. Zij zochten een band voor hun bruiloft in Kwartier Noord Katlijk Heerenveen. Het grappige was dat Hans en Dorien op dat moment in Zweden zaten. Daardoor was er meteen een klik. Hans en Dorien zijn muziekliefhebbers, die regelmatig Festivals bezoeken. Er moest dus een bandje staan dat onderscheidend is. Kwaliteit gecombineerd met flexibiliteit en vooral enthousiasme. Muzikanten moeten lol hebben in wat ze doen, logisch toch. Dat moet ervan af stralen. Na kort overleg besloten Hans en Dorien te gaan voor de partyband variant. Dus zanger en zangeres. Goede keus, want daarmee kunnen we een heel palet aan hedendaagse popmuziek almede vele golden oldies uitvoeren. En alles viel op zijn plek die avond. Hans en Dorien bleken vele lieve vrienden te hebben, die houden van een feestje. Ook de locatie: “Kwartier Noord in Katlijk Heerenveen” is perfect voor een prachtig feest. Iedereen blij.

Reacties zijn gesloten.