Bruiloft in het Drents Museum Assen

Mirte en Paul wilden echt iets van hun bruiloftsfeest maken. Dat was me al snel duidelijk toen ik rond januari met ze in contact kwam. Zoals veel bruidskoppels wisten ze precies wat voor feest ze wilden geven. Echter de invulling daarvan was ingewikkelder. Ze vonden het met name lastig een goede band te vinden. Gelukkig is er tegenwoordig internet, waarbij een band via allerlei info en filmpjes zichzelf kan laten zien. Zo kwamen ze bij ons terecht. IK heb met ze afgesproken op een koude dag in Januari in Assen. Er was een mooie klik, waardoor wij met Stockholm Tivoli de grote eer kregen op hun feest te spelen. En een feest werd het!! Wat een leuke mensen, en wat een schitterende locatie. We hebben zelfs (uiteraard op verzoek) “Una Paloma Blanca” gespeeld. Met hulp van de gasten uiteraard. Erg leuke avond.

Reacties zijn gesloten.