Achtergrondmuziek tijdens opening wooncentrum Assen

Gelukkig weten veel bedrijven en organisaties ons de laatste maanden via Google te vinden. Dat is voor ons prettig, maar ook voor de klant. Want daardoor kwamen ze in contact met de meest flexibele achtergrondmuziek oplossing van Noord Nederland. Er zijn vele soorten feestjes en receptie. Er zijn ook vele manieren om uw gasten met sfeervolle achtergrondmuziek te verwennen. Marco Kerver weet door zijn ervaring zeer snel in te schatten welke type muziek het best past bij uw feest. Hij zal u adviseren en begeleiden naar de beste keus. Afgelopen vrijdagmiddag tijdens de feestelijke opening van Wooncentrum Vijverberg in Assen was de muziek dan ook weer precies op maat. Bescheiden, stijlvol en feestelijk. Precies zoals het moest. Leuk

Reacties zijn gesloten.