Gezellige live-muziek tijdens lunch in Apeldoorn

3 maanden geleden werd ik gebeld door Johan Kramer uit Apeldoorn. Zijn vrouw is in Augustus 60 jaar geworden en dat moest gevierd worden met haar beste vriendinnen. Wat is er sfeervoller dan een lunch in de tuin, als je zo’n prachtige tuin hebt. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Catering uitbesteed, tuin zeer sfeervol ingericht en natuurlijk een stijlvol stukkie muziek op de achtergrond. Via Google kwam Johan (gelukkig) terecht op de site van Stockholm Lounge Unit. Keus was snel gemaakt. Tja, en als dan het weer ook meezit valt alles op zijn plek. Het kon eigenlijk niet perfecter in onze beleving. Dit type van feestjes wil ik wel tot na mijn pensioen van feestelijke achtergrondmuziek blijven voorzien. Dit is geen werken maar genieten. Daar kan je me zelfs een dag van te voren nog voor bellen. :) Dank Johan, voor een heerlijk woensdagmiddag.

Reacties zijn gesloten.