Jubileum in het Groene Hart

Soms boek je een optreden een jaar vooruit (ik heb deze week 3 data in november 2015 gereserveerd) en soms wordt je een week van tevoren gevraagd op te treden. Donny Luce richtte 10 jaar geleden in de Haarlemmermeer de succesvolle verlichtingszaak “Don Luce Verlichting” op. Hij maakte het tot een succes. Om dat te vieren organiseerde hij een prachtig etentje voor zijn medewerkers en naaste relaties. Hij huurde een sfeervolle ruimte bij Bed & Breakfast “de Ruige Weide” in de buurt van Gouda en regelde het leukste achtergrondmuziek bandje van Nederland: Stockholm Tivoli. Met mooie vuren buiten, heerlijk eten binnen en zeer onderhoudende muziek werd het een onvergetelijke avond. Lieve en mooie mensen in een schitterende entourage. Wij hebben genoten en begrepen waarom Donny een succesvol zakenman is. Voor zulke leuke feestjes kan je ons nog wel op de laatste dag voor het feest bellen.

Reacties zijn gesloten.