Partyband speelt het dak eraf in “de Rank” Soest

Het concept van Partyband Stockholm Tivoli is simpel: Geef de feestgangers de muziek van een coverband die je je voorstelt bij een groot feest tijdens een gala voor 10.000 man of b.v. een koningsfeest op een groot plein, maar dan voor een betaalbare prijs en met een aangepast podium en dito volume. Dus top muzikanten die volledig uit hun dak gaan en zichtbaar genieten van de top ambiance, maar wel tijdens jullie bruiloft, verjaardag of jubileum. Wij kunnen dit doen, omdat we zelf het geluid en licht verzorgen. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat de intense beleving van een top coverband tijdens een top feest zeer “klein” aan te bieden. Dat maakt ons veel goedkoper en flexibeler dan vele andere coverbands uit het circuit. Deze meerwaarde kwam afgelopen vrijdag 11 Juli weer goed tot zijn recht tijdens het geweldige feest dat Wil en Peter organiseerden in zalencentrum “de Rank” t.g.v. hun 40 jarig huwelijk. Wil en Peter wilden echt een feest waar de liveband centraal stond. Onze opdracht was het feest te maken, vanaf de eerste noot. Anne-Lie en Bert weten met die opdracht wel raad. Gesteund door de professionals van coverband Stockholm Tivoli wisten zei vanaf de eerste minuut het contact met de gasten van Wil en Peter te leggen. Super enthousiaste mensen die de weg naar de dansvloer snel vonden. Ook de band ging volledig uit zijn dak. Kortom top avond, waarbij wij vanuit de band ook de goede zorgen van het personeel van “de Rank” erg waardeerden.

Reacties zijn gesloten.