Sfeervolle Bruiloft Oostereiland Hoorn

Het was erg moeilijk te vinden met de auto, maar toen we er eenmaal waren was het de moeite van het zoeken waard. Judith en David uit Hoorn gingen trouwen en dat deden ze in het schitterende “Gevangenis Hotel” Oostereiland in Hoorn. Prachtige en sfeervolle locatie, perfecte entourage voor een heerlijk feest. Beginnen met Stockholm Lounge Unit tijdens de middag receptie. Het bruidspaar kwam aan per boot, waarna de receptie kon beginnen. Later op de avond werd Lounge Unit aangevuld tot Stockholm Tivoli. Met z’n 6-en hebben we nog heerlijk staan grooven met dansmuziek. De gasten van Judith en David en het bruidspaar zelf natuurlijk hebben de hele avond staan dansen. Dat maakt het voor ons natuurlijk extra feestelijk. Met een glimlach op het gezicht met z’n allen weer naar Groningen gereden.

Reacties zijn gesloten.