Bruiloft met de Feestband

Voor ons is het ook een feest. Met de volledige partyband bezetting een avond grooven alsof we nooit anders doen. Groot podium, dito geluid en veel mensen constant op de dansvloer. Het vraagt veel van een band, en er zijn maar weinig bands die het kunnen. Belangrijk is communicatie. De gasten willen vermaakt worden. Niet alleen met muziek, dan kan je ook een DJ boeken, maar echt door de band het feest in getrokken worden. Daarin onderscheidt Stockholm Tivoli zich ook. Het perfect op elkaar ingespeelde koppel Anne-Lie Persson en Bert Kamping zwepen de gasten op in het feest. Het enorme repertoire van de band wordt moeiteloos uit het hoofd vertolkt door de professionele muzikanten. Dat allemaal gezegd hebbend, kan je ook heel veel geluk hebben met je publiek. Afgelopen zaterdag in Makkinga op de bruiloft van Auke en Fieke Veenstra stonden we voor 200 super enthousiaste en lieve mensen die er duidelijk heel veel zin in hadden. Prachtig bruidspaar, mooie gasten, heerlijke ambiance, fijne band: Dan valt alles op zijn plek, en zijn de 4 uur partymuziek voorbij voor je het weet.

Reacties zijn gesloten.