Heerlijke bruiloft Rietland Zuidwolde

Oh we zijn er toch zo graag bij. De bruiloften waar het bruidspaar kiest voor stijl en sfeer. Waar we de kans krijgen om het feest glans te geven. Marjet en Marcel trouwden 9 Mei op een zeer speciale plek. De traditionele trouwplek Rietland in Groningen, waar al veel jonge stellen trouwden, heeft een heel nieuwe locatie. Veel licht, industriële atmosfeer, prachtig uitzicht over het Groninger land. Echt een mooie plek voor een ontspannen bruiloftsfeest. De hapjes en drankjes worden verzorgt door Rietland, voor de sfeer en muziek zorgt Stockholm Tivoli. Op dit feest begonnen we , zoals veel vaker, met bescheiden inloop muziek. Bruidspaar kwam binnen met het op hun verzoek door ons gespeelde: “Daar Komt De Bruid”. Daarna feestmuziek met Anne-Lie, die het feest met haar schitterende zang accommodeerde. Erg lieve mensen en een erg gezellig feest.

Reacties zijn gesloten.