Vocale achtergrondmuziek in de kleinste bezetting in Delfzijl

Ook voor achtergrondmuziek geldt: “Een bandje boeken is maatwerk”. Natuurlijk vraagt iedere situatie om een passende oplossing. Het verschil tussen instrumentale en vocale achtergrondmuziek kan heel groot zijn. Een zangeres zoekt veel meer contact met uw gasten. Zal dus veel meer communiceren. Dat kan, ondanks de bescheiden plek die achtergrondmuziek natuurlijk in moet nemen, erg prettig zijn voor uw gasten. B.v. als ze elkaar nog niet zo goed kennen, of als ze op een “nieuwe” plek komen. Anne-Lie zal uw publiek subtiel toespreken en welkom heten, en ze zal al zingend ook iets meer aandacht trekken dan instrumentale muziek. Dat kan heel prettig zijn. Natuurlijk is het bescheiden en op de achtergrond, maar toch warm en welkom. Afgelopen 19 Maart speelde de kleinste combinatie van Stockholm Tivoli, nl het duo zang en keyboard, tijdens de verkiezingsuitslagen avond in de Molenberg Delfzijl.

Reacties zijn gesloten.