Achtergrondmuziek tijdens 40-jarig huwelijks jubileum

Soms kom je op de bijzonderste plekken als je muzikant ben. En na 25 jaar overal en nergens optreden heb ik natuurlijk van alles gezien. De oude kerk aan de Marnestraat in Zoutkamp is een prachtige locatie voor een intieme receptie met wat lekker eten erbij. De catering (Mama Moos) was dik voor mekaar, de kerk zag er schitterend uit en Stockholm Lounge Unit was goed op dreef. Door werkzaamheden van het Noordpool Orkest (met Bert Visscher) waren Steven Sluiter en Allard Gosens verhinderd. Maar inmiddels vaste invaller Joost van der Beek samen met Lourens Blinxma wisten precies wat er van hen wordt verwacht tijdens dit type optredens. Kortom top avond, voor lieve mensen, die de zwoele jazz en latin klanken van ons trio erg konden waarderen.

2 Reacties op Achtergrondmuziek tijdens 40-jarig huwelijks jubileum

  1. Freerk Smit schreef:

    Een geweldige avond gehad met schitterende muzikale omlijsting van Stockholm Lounge Unit! Wat mij betreft graag snel nog een keer. Met vriendelijke groet, Freerk

  2. Marco schreef:

    Beste Freerk. Het genoegen was geheel aan onze kant. We zijn fantastisch verzorgt. Jullie waren zeer gastvrij. Dank voor je reactie.