Achtergrondmuziek tijdens familiedag Nedtrain

Tja, er is achtergrondmuziek en achtergrondmuziek. Zelfs binnen het brede Stockholm Tivoli concept zijn er grote nuances aan te brengen in de verschillende types. Tijdens feestjes en recepties waar de mensen elkaar kennen en veel met elkaar praten is vaak de keus voor Stockholm Lounge Unit een goede keus. Instrumentale muziek geeft een feestelijk accent aan uw evenement. De gezelligheid van een liveband is een prachtige aanvulling op de entourage. Maar soms is het fijn als de achtergrondmuziek iets onderhoudender is. Als de muziek wel op de achtergrond is, maar de band toch wat nadrukkelijker met uw gasten communiceert. B.v. als uw gasten elkaar niet heel goed kennen, en niet perse heel veel met elkaar praten. Afgelopen vrijdag organiseerde Nedtrain uit Haren haar familie dag.  Alle werknemers konden aan hun directe verwanten hun werkplek laten zien. Bij binnenkomst werden ze verwelkomd door Stockholm Tivoli. Bekende hits gezongen door Anne-Lie op een bescheiden geluidniveau. Maar wel zeer onderhoudend, voor zowel het oog als het oor. Daardoor wordt zo’n fabriekshal ineens veel gezelliger, en voelt iedereen zich welkom. Prachtig bedrijf trouwens Nedtrain !!

Reacties zijn gesloten.