Receptiemuziek in Fluitenberg

Wat is het toch leuk om te spelen tijdens bruiloften. De mensen zijn feestelijk en mooi gekleed, de hapjes zijn heerlijk (hoewel ik ze natuurlijk niet eet) entourage altijd prachtig. Ik heb al vaker gespeeld met verschillende bandjes in “de Schildhoeve” in Fluitenberg. Bij uitstek een plek om te trouwen. Dat dachten Jan en Tanya ook. Ze bestelden ook live muziek, want ze zijn beiden zeer actief in verschillende muziekgezelschappen, en zij kennen dus de meerwaarde van live-muziek.Helaas belde de band die ze geboekt hadden af, nota bene 1 week voor de bruiloft. Paniek!! Via een contact in de muziek kwamen ze bij ons Stockholm Lounge Unit terecht. We wilden natuurlijk graag komen spelen. Gitaar en Contrabas. Latin, jazz, popmuziek. Heerlijk achtergrondmuziek sfeertje, fijn bruidspaar, mooie gasten. Kortom heerlijke middag.

Reacties zijn gesloten.