Muziek voor bruiloft op de Blauwestadhoeve

Volgens mij zijn er veel aankomende bruidsparen die twijfelen of ze een DJ of een live-band gaan boeken voor hun feest. De beeldvorming voor bandjes lijkt niet zo gunstig. Er zijn ook nogal wat “suffe” bruiloftsbandjes natuurlijk. Stockholm Tivoli bewijst ieder bruiloftsfeest opnieuw dat een bruiloftsband niet suf hoeft te zijn. Met een bezetting waar ook regelmatig de grote podia van Nederland mee worden aangedaan, combineren wij het ultieme bandjes gevoel met een spetterend feest. Dus wij communiceren met de gasten, maken het feest, passen ons aan aan de situatie, maar blijven een band waar je ook met plezier voor naar de kroeg of een groter podium gaat. Gister gespeeld op het feest van Gerhilde en Jurjen in de Blauwestadhoeve. Wat een ontzettend leuk feest, en wat een goede keuze van dit bruidskoppel. Het feest was werkelijk plastic geworden met een almaar dreunende DJ. Dit was een bruiloft zoals in de films: Mooie locatie, prachtige mensen, adembenemende bruid en bruidegom en een te gekke band. Het kan niet anders of meer stellen gaan Gerhilde en Jurjen begrijpen en ook kiezen voor live muziek. Je trouwt toch maar 1 keer?

1 Reactie op Muziek voor bruiloft op de Blauwestadhoeve

  1. Annika schreef:

    Het was een geweldig feest en wat gezelig met de band..