Trio Stockholm Tivoli in Rottevalle bij Drachten

Veelzijdigheid daar gaat het om. Is niet alleen heel prettig voor de klant, omdat we met Stockholm Tivoli door die veelzijdigheid heel snel en breed kunnen schakelen, maar ook voor ons als muzikanten. Stonden we minder dan een week geleden nog met de voltallige partyband bezetting te grooven in Noord Holland, gisteravond waren we als trio uitgenodigd door Jolinde en Arno om in “de Herberg van Smallingerland” te Rottevalle hun zeer intieme bruiloft te begeleiden. Jolinde en Arno waren er op tijd bij. In september 2012 al kreeg ik een verzoek voor meer info, aanvankelijk voor het duo. Toen al begreep ik precies wat ze wilden, en heb ik ze aangeraden om het trio te boeken. Dat is veel flexibeler vooral als de mensen ook een dansje willen maken. Nou, dat dansje hebben ze wel gemaakt !! De lieve gasten van Jolinde en Arno genoten zichtbaar van de achtergrond muziek tijdens het exclusieve diner, maar hadden het zeker ook naar hun zin tijdens het dansen. Locatie prachtig, lieve gasten en een flexibele band. Ingrediënten voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Wij hebben genoten.

2 Reacties op Trio Stockholm Tivoli in Rottevalle bij Drachten

  1. Jolinde schreef:

    Mede dankzij jullie is onze trouwdag een onvergetelijke dag geworden. Ook wij en onze gasten hebben genoten! Geweldig dat jullie precies hebben begrepen wat voor sfeer we wilden neerzetten tijdens ons huwelijksfeest.
    Heerlijke luisterliedjes afgewisseld met een lekkere dansnummers. En ook de uitvoering van onze verzoeknummers was subliem.
    Heel erg bedankt!

  2. Marco schreef:

    Dank voor je reactie, we hebben het met veel genoegen gedaan vrijdag, en jullie hebben ons ook uitstekend verzorgt. Veel geluk in de rest van jullie huwelijk.