Partyband Stockholm Tivoli in Noord Holland

Alles kunnen, daar gaat het tegenwoordig om. En authentiek zijn. Stockholm Tivoli is een muzikanten band. De beste muzikanten van Noord Nederland. Die willen graag muziek maken. Met de kleinste bezetting en met de grootste bezetting. Zo’n band klinkt dus zoals je wilt dat een band klinkt. Rene en Francoise uit “de Rijp”Noord Holland wilden een feest voor hun samen 100-ste verjaardag en 25-jarige bruiloft. Zij kozen voor de grote bezetting van Stockholm Tivoli, omdat ze echt een knalfeest wilden. En dat is het geworden. Heerlijk was het. Bert Kamping en Anne-Lie Persson zweepten samen het publiek op, de blazerssectie knalde, de ritmesectie groove-de. En het publiek danste en danste. Superleuk voor de band om ook met dit soort grote bezettingen op pad te gaan. Francoise en Rene: “Dank voor de goede keuze”.

2 Reacties op Partyband Stockholm Tivoli in Noord Holland

 1. René van Essen schreef:

  Beste Marco en andere leden van de band.
  We hebben echt genoten van jullie. De avond was helemaal perfect.
  Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen van onze gasten.
  Heel erg bedankt dat jullie ons feest tot een enorm succes hebben gemaakt.
  Ik kan jullie echt aan iedereen aanbevelen, zowel voor rustige muziek als voor knallende dansmuziek.