Prachtige Bruiloft op Lemferdinge

Afgelopen vrijdag 25 Mei speelden we tijdens de bruiloft van Henk-Jan en Ynske op landgoed Lemferdinge. Een echte A+ locatie, waar ik heel veel heb gespeeld, o.a. met het “Dutch Jazz Trio No Problem” en natuurlijk ook met Casino Royale. Heerlijk om er nu met Stockholm Tivoli nog een schepje er bovenop te doen. Ze waren gister zo lang en veel aan het dansen bij tropische temperaturen, dat ik dacht: “Moeten we niet een beetje minder swingend spelen, anders gaat het mis :)”. Maar zonder gekheid, het ging weer helemaal los gister. Voor de band ook heerlijk, het klinkt ook altijd zo lekker daar met die houten vloeren. Mooi was dat Ynske aan het eind van de avond Anne-Lie toefluisterde dat ze enorm van de muziek had genoten, met name van de Nederlandstalige liedjes. Tja, dat doen we ook. En met ontzettend veel plezier. Heerlijke avond.

3 Reacties op Prachtige Bruiloft op Lemferdinge

 1. karin (ceremoniemeester) schreef:

  hallo band leden,

  we hebben inderdaad een heerlijke avond gehad mede door jullie muziek!
  ook de ondersteuning bij onze act’s vonden we erg prettig!
  alles nog op de film terug gekeken en komen daarbij tot conclusie dat we echt een top avond hebben gehad!

 2. Bruidspaar Henk-jan & Ynske schreef:

  Lemferdinge, 25 mei 2012

  Beste Stockholm Tivoli,

  Hartstikke bedankt voor de prachtige dag die wij hebben mogen beleven. Het weer zat enorm mee en met een mooie locatie en prachtige muziek hebben wij een fantastische dag gehad. Jullie hebben de sfeer er ’s avonds lekker in gebracht en … gehouden! Van veel vrienden en familie hebben wij complimenten ontvangen over jullie muziek. Dat jullie speciaal nog nummers hadden ingeleerd.. helemaal super!!! Wij (en velen met ons) zullen jullie dan ook zeker aanraden bij anderen.

  Nogmaals dank voor jullie prachtige & swingende muziek!!

  Super!

  Henk-jan & Ynske

 3. Anne-Lie schreef:

  Beste Karin, Henk-jan en Ynske.

  Wat een lieve reacties. Zoals Marco al schreef, was het voor ons ook een heel leuke avond. Hopelijk zien we elkaar nog eens op andere feesten.