Brabantse bruiloft in Rijswijk

Gisteravond speelden we met het kwintet van Stockholm Tivoli helemaal in Rijswijk bij Den Haag. We spelen met Stockholm Tivoli natuurlijk voornamelijk in Friesland, Groningen en Drenthe (hoewel we natuurlijk overal in het land graag komen spelen). Lieke en Roderick wilden een Brabantse Bruiloft, dat is volgens hun een bruiloft waar heel veel en lang wordt gedanst. Gelukkig lijkt dat dus heel erg op alle bruiloften waar wij vaak spelen, want daar wordt ook altijd lang en veel gedanst. De locatie (Herberg Vlietzigt) was super, de mensen heel gezellig. Kortom top-feest waar we erg van hebben genoten.

2 Reacties op Brabantse bruiloft in Rijswijk

  1. Roderick en Lieke schreef:

    Het genieten was geheel wederzijds! Wij kijken terug op een ontzettend mooie dag, die werd afgesloten met een gezellig feest waarbij een swingende menigte de gehele dansvloer tot in de late uurtjes onveilig maakte. Dankzij de geweldige muziek, de flexibiliteit en het enthousiasme van het kwintet van Stockholm Tivoli heeft iedereen, van jong tot oud, genoten.

  2. Anne-Lie schreef:

    Hey Roderick en Lieke,

    Dank voor de lieve reactie, ook van mijn kant voeg ik er graag aan toe dat het een heerlijk feest was. Prachtige locatie en leuke mensen. We zijn uitstekend verzorgt !!